Tilbake

Eller? Jeg skal hvertfall legge inn en del innsats denne gangen. Husker for noen år tilbake, før jeg begynte å jobbe, da skrev jeg gjerne 2-3 innlegg om dagen, men det kan jeg desverre ikke love denne gangen. For dere som ikke kjenner meg, så er jeg Katarina, 20år og ferdig utdannet hjelpepleier! Jeg jobber på fødeavdelingen her i Bodø, er nå på mitt 3år som ansatt der, å har drømmejobben. Jeg er typen som setter pris på hver en minste ting, men noe som jeg setter mest pris på nå for tiden, er nettverket mitt. Det de rundt meg ikke vet, er at etter det ble slutt mellom meg og kjæresten etter 3år i et fantatisk forhold, så har de støttet meg og reist meg før jeg har falt. Jeg har enda ikke kjent på det å føle meg svak og hjelpesløs, så venter på at det skal komme.. 

Jeg har ganske nylig kommet inn i en god rutine når det kommer til trening og kosthold, har gått ned 10kg på kort tid, å holder nå på med en del styrketrening! Jeg har fått tilbake gnisten og storkoser meg når jeg er i aktivitet. I morgen tenkte jeg og ei venninne å gå opp på Bodø`s vellkjente "Keiservarden" noe jeg gleder meg til! Ellers, så er det en god del jobbing nå fremover, masse nattevakter blant annet! 
Gjerne kommenter hva dere ønsker jeg skal skrive om, hvis dere har noen ønsker. Tenker det blir en del tanker og følelser, trening og mat. 

Katarina Helen.


  0 kommentarer på "Tilbake"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Katarina. 15år. Fotografering, gutter og opplevelser. Elsk

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: katarina_utheim@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits