Dårlig karma i vente?

Hallo!
Shit, denne dagen har gått så fort! startet dagen med en god frokost, sminket meg og dro deretter på trening 1times tid. Når jeg følte jeg hadde trent godt, så hentet jeg en god venninne av meg, Maia, for å få henne med på fjelltur. 20min senere stod vi på parkeringsplassen, på vei opp til Keiservarden! Det var en fantastisk fin, god og ikke minst morsom tur! Maia stakkars datt og sklei hele tiden, noe som da såklart ga meg en god latter og sikkert mye dårlig karma i vente. Når jeg kom hjem lagde jeg meg kyllingwraps med masse spicy-krydder, kjente jeg virkelig trengte et godt måltid, da jeg egentlig har glemt litt av maten idag, siden jeg har vært på farten i hele dag.

Imorgen har jeg fri fra jobb, tenker jeg skal bruke dagen til å trene, se videre etter leilighet, ha litt food-prep på kjøkkenet og kanskje stikke innom pappa en tur! Frister egentlig å kjøre hjem til mamma en tur, men siden jeg har jobb på onsdag, så tenker jeg at jeg dropper det.. Gleder meg alltid så mye til å dra hjem til familien, er en skikkelig familie-jente, som har et godt forhold til hele slekta(stortsett.)

-Hva har dere gjort idag?

Katarina Helen.


 


  1 kommentarer på "Dårlig karma i vente?"

Postet av: Hege Kristin
hørtes ut som en fin dag!

har bare slappet av i dag jeg :D

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃
02.04.2017, 19:16
URL: http://www.hegekristin.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Katarina. 15år. Fotografering, gutter og opplevelser. Elsk

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: katarina_utheim@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits