Dårlig karma i vente?

Hallo!
Shit, denne dagen har gått så fort! startet dagen med en god frokost, sminket meg og dro deretter på trening 1times tid. Når jeg følte jeg hadde trent godt, så hentet jeg en god venninne av meg, Maia, for å få henne med på fjelltur. 20min senere stod vi på parkeringsplassen, på vei opp til Keiservarden! Det var en fantastisk fin, god og ikke minst morsom tur! Maia stakkars datt og sklei hele tiden, noe som da såklart ga meg en god latter og sikkert mye dårlig karma i vente. Når jeg kom hjem lagde jeg meg kyllingwraps med masse spicy-krydder, kjente jeg virkelig trengte et godt måltid, da jeg egentlig har glemt litt av maten idag, siden jeg har vært på farten i hele dag.

Imorgen har jeg fri fra jobb, tenker jeg skal bruke dagen til å trene, se videre etter leilighet, ha litt food-prep på kjøkkenet og kanskje stikke innom pappa en tur! Frister egentlig å kjøre hjem til mamma en tur, men siden jeg har jobb på onsdag, så tenker jeg at jeg dropper det.. Gleder meg alltid så mye til å dra hjem til familien, er en skikkelig familie-jente, som har et godt forhold til hele slekta(stortsett.)

-Hva har dere gjort idag?

Katarina Helen.


 

Tilbake

Eller? Jeg skal hvertfall legge inn en del innsats denne gangen. Husker for noen år tilbake, før jeg begynte å jobbe, da skrev jeg gjerne 2-3 innlegg om dagen, men det kan jeg desverre ikke love denne gangen. For dere som ikke kjenner meg, så er jeg Katarina, 20år og ferdig utdannet hjelpepleier! Jeg jobber på fødeavdelingen her i Bodø, er nå på mitt 3år som ansatt der, å har drømmejobben. Jeg er typen som setter pris på hver en minste ting, men noe som jeg setter mest pris på nå for tiden, er nettverket mitt. Det de rundt meg ikke vet, er at etter det ble slutt mellom meg og kjæresten etter 3år i et fantatisk forhold, så har de støttet meg og reist meg før jeg har falt. Jeg har enda ikke kjent på det å føle meg svak og hjelpesløs, så venter på at det skal komme.. 

Jeg har ganske nylig kommet inn i en god rutine når det kommer til trening og kosthold, har gått ned 10kg på kort tid, å holder nå på med en del styrketrening! Jeg har fått tilbake gnisten og storkoser meg når jeg er i aktivitet. I morgen tenkte jeg og ei venninne å gå opp på Bodø`s vellkjente "Keiservarden" noe jeg gleder meg til! Ellers, så er det en god del jobbing nå fremover, masse nattevakter blant annet! 
Gjerne kommenter hva dere ønsker jeg skal skrive om, hvis dere har noen ønsker. Tenker det blir en del tanker og følelser, trening og mat. 

Katarina Helen.Katarina. 15år. Fotografering, gutter og opplevelser. Elsk

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: katarina_utheim@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits